Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-05-05@12:02:58 GMT

نحوه "بازنشستگی زنان شاغل" در شرایط کرونایی

تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۲۸۹۷۸

مدیرکل تأمین اجتماعی غرب تهران بزرگ گفت: تمام بیمه شدگان زن مشمول قانون کار که حداقل ۲۰سال سابقه پرداخت حق بیمه مقرر را قبل از تاریخ تقاضای بازنشستگی پرداخته باشند، می‌توانند تقاضای بازنشستگی کنند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،

 حسین امیری‌گنجه، مدیرکل تأمین اجتماعی غرب تهران بزرگ در نشست با کارکنان اداره مستمری‌های غرب تهران بزرگ گفت: زنان بیمه شده‌ای که درآستانه بازنشستگی به بیماری کرونا مبتلا شدند بدون محدودیت زمانی، مدت بستری آنان که به تأیید (پزشک معتمد، شورای پزشکی و یا کمیسیون پزشکی) رسیده باشد علاوه بر دریافت غرامت دستمزد مدت دوره تأیید شده، ایام بیماری کرونا نیز جز سوابق بیمه‌ای آنان منظور می‌شود و هیچ محدودیت زمانی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره تعداد بازنشستگان زن تحت پوشش تأمین اجتماعی گفت: بر اساس آمار سال ۹۸ از ۲ میلیون و ۷۹ هزار بازنشسته، تعداد ۲۰۴ هزار و ۵۸۷ نفر زنان بازنشسته هستند که این تعداد ۲۱ درصد کل مجموع مستمری بگیران تأمین اجتماعی را تشکیل می‌دهند.

مدیرکل تأمین اجتماعی غرب تهران بزرگ بیان کرد: از جمعیت ۳۵۰ هزار نفری بازنشستگان و مستمری بگیران تحت پوشش اداره کل تأمین اجتماعی غرب تهران بزرگ ۳۲ هزار نفر را زنان بازنشسته تشکیل می‌دهند.

امیری‌گنجه با اشاره به دامنه نوع بازنشستگی زنان در ایران گفت: به لحاظ گستردگی مشاغل و نوع فعالیت در کارگاه‌های مختلف و یا پرداخت حق بیمه به صورت (خویش فرما- زنان خانه‌دار) بازنشستگی زنان در تأمین اجتماعی به شکل‌های گوناگون اجرا می‌شود.

وی ادامه داد: کارگاه‌هایی که مشمول ماده ۱۸۸ قانون کار هستند زنان شاغل در این کارگاه‌ها با داشتن ۲۰ سال سابقه کار و ۴۲ سال سن می‌توانند تقاضای بازنشستگی کنند.

مدیرکل تأمین اجتماعی غرب تهران بزرگ درباره کارگاه‌هایی که مشمول قانون کار نیستند، گفت: بر اساس قانون، چه برای مردان و چه زنانی که در این کارگاه‌ها کار می‌کنند بر مبنای قوانین و آئین‌نامه استخدامی آن سازمان، نهاد و یا مرکز دولتی بازنشسته می‌شوند. همچنین کارکنان و پرسنل مراکز دولتی، نهاد‌ها، سازمان‌هایی که ماهیت حقوقی دارند، با توجه به اینکه این دستگاه‌ها غیرمشمول قانون کار هستند از شمول ماده ۱۸۸ قانون کار خارج هستند. در مراکز دولتی یا غیر دولتی چنانچه در آئین‌نامه استخدامی آن دستگاه یا نهاد قید شده باشد که بیمه شده قراردادی و مشمول قانون کار است؛ زنان شاغل می‌توانند با داشتن ۴۲ سال سن و ۲۰ سال سابقه درخواست بازنشستگی کنند.

امیری‌گنجه درباره بیمه شدگان زنان خانه‌دار افزود: داشتن ۵۵ سال سن و دارا بودن حداقل ۱۰ سال سابقه پرداخت حق بیمه برای درخواست بازنشستگی بیمه شدگان زنان خانه‌دار لازم است.

وی سقف سابقه برای بازنشستگی (مردان و زنان) بدون مطرح بودن سن بیمه شده را ۳۵ سابقه کاری دانست.

مدیرکل تأمین اجتماعی غرب درباره بازنشستگی زنان در کار‌های سخت و زیان آور گفت: بر اساس تبصره ۲ ماده ۷۶ قانون تمام زنان شاغل در کار‌های سخت و زیان آور با داشتن حداقل ۲۰ سال متوالی یا ۲۵ سال متناوب بدون شرط سنی می‌توانند تقاضای بازنشستگی کنند.

وی بیان کرد: اشتغال زنان در مشاغل سخت و زیان آور باید به تأیید کمیته استانی رسیده باشد و عنوان شغلی آنان نیز باید در لیست‌های ارسالی از سوی کارفرما صحیح و متناسب با شغل و رتبه قید شده باشد.

امیری‌گنجه میزان سابقه بازنشستگی و سن شاغلان زن به عنوان کارکنان دولت وفق ماده ۱۰۳ قانون خدمات کشوری را با تحصیلات دانشگاهی کارشناسی ارشد و بالاتر را ۶۰ سال تمام و حداقل سابقه کاری آنان را ۲۵ سال اعلام کرد.

 

برچسب ها: تأمین اجتماعی ، بازنشستگان ، زنان شاغل ، بیمه تامین اجتماعی ، بیمه زنان خانه دار ، ویروس کرونا

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: تأمین اجتماعی بازنشستگان زنان شاغل بیمه تامین اجتماعی بیمه زنان خانه دار ویروس کرونا مدیرکل تأمین اجتماعی غرب تهران بزرگ تقاضای بازنشستگی مشمول قانون کار بازنشستگی کنند بازنشستگی زنان زنان خانه دار امیری گنجه کارگاه ها زنان شاغل سال سابقه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۲۸۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها ابلاغ شد

قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها که هفته گذشته به تأیید شورای نگهبان رسیده بود، برای اجرا به دولت ابلاغ شد.

این قانون مشتمل بر ۶ فصل تعاریف‌، توسعه نظام مالی و سنجش اعتبار و ضمانت‌، تسهیل تأمین مالی از طریق مؤسسات اعتباری، تسهیل تأمین مالی از طریق بازار سرمایه، تسهیل تأمین مالی خارجی و صدور بسته‌های سرمایه گذاری بدون نام و تأمین مالی از طریق مشارکت و مولد سازی دارایی است.

بر اساس این قانون به منظور توسعه و ترویج الگوهای تأمین مالی، هم‌افزایی نهاده‌ها و روش‌های تأمین مالی، تقویت نظارت یکپارچه در تأمین مالی، توسعه دامنه وثایق و تضامین و تقویت نظام سنجش اعتبار «شورای ملی تأمین مالی» به ریاست وزیر امور اقتصادی و دارایی تشکیل می‌شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، رئیس هیأت عامل صندوق توسعه ملی و یک نفر از بین اعضای کمیسیون اقتصادی و یک نفر از بین اعضای کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات به انتخاب مجلس شورای اسلامی به عنوان ناظر دیگر اعضای این شورا هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود
  • قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها ابلاغ شد
  • امروز؛ پایان مهلت پشت کنکوری‌ها برای تأیید سوابق تحصیلی/نحوه تولید سابقه تحصیلی دیپلمه‌ها
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • حمایت دانشجویان سراسر دنیا از مردم غزه رویدادی بی‌سابقه است
  • پیشنهاد گسترش دامنه شمول در اصلاح قانون بیمه بیکاری
  • وابستگی صندوق‌های بازنشستگی به بودجه دولت ناشی از چیست؟
  • اسرار قانون کار؛ ۱۰ به اضافه یک راز که از کارگران پنهان می‌کنند
  • ۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار
  • نحوه پرداخت حق بیمه خودروها تغییر پیدا می‌کند