Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل تامین اجتماعی غرب تهران درباره بیمه زنان خانه‌دار درباره حق بیمه و شریاط بازنشستگی توضیحاتی را ارائه داد.


به گزارش شریان نیوز،مدیرکل تامین اجتماعی غرب تهران درباره بیمه زنان خانه‌دار توضیحاتی داد و گفت که یکی از دغدغه‌های زنان خانه‌دار، آینده آن‌هاست لذا به منظور از بین بردن دغدغه این زنان بیمه این گروه را در دستور کار قرار دادیم و بر این اساس قرار شد زنان خانه‌دار از ۱۸ تا ۵۰ سالگی در صورت تمایل به نزدیکترین شعبه محل سکونت خود مراجعه و درخواست بیمه کنند البته زنان مجرد هم می توانند درخواست بدهند و از این فرصت بهره‌مند شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناهید حیدری در این باره افزود: نرخ حق بیمه زنان خانه دار از ۱۲ تا ۱۸ درصد بسته به نوع خدمات برای این گروه متفاوت است که می‌توانند یکی از آن‌ها را انتخاب کنند.

وی ادامه داد: خدماتی که با نرخ ۱۲ درصد ارائه می‌شود شامل خدمات بازنشستگی و فوت بعد از بازنشستگی است. خدمات با نرخ ۱۴ درصد شامل بازنشستگی فوت قبل و بعد از بازنشستگی است و کاملترین خدمت ما بیمه ۱۸ درصد دارد که بازنشستگی قبل و بعد فوت و از کار افتادگی را شامل می‌شود و زنان خانه‌دار اعم از متاهل و مجرد می‌توانند خود را بیمه کنند.

مدیر کل تامین اجتماعی غرب تهران با بیان اینکه پایه اولیه پرداخت حق بیمه برای نرخ ۱۲ درصد ۱۸۰ هزار تومان و برای نرخ ۱۸ درصد ۲۵۰ هزار تومان است گفت: این مبلغ غیر از خدمات درمانی است و سرانه درمان نیز به آن اضافه می‌شود. سرانه درمان امسال هنوز مشخص نشده، اما سال قبل حدود ۴۰ هزار تومان بود.

حیدری در پاسخ به اینکه اگر زن خانه‌دار متاهلی تحت بیمه همسر خود قرار داشته باشد باید چه کند؟ گفت: مشکلی وجود ندارد و زنان خانه‌داری که تحت پوشش بیمه همسرشان هستند نیز می‌توانند خود را بیمه کنند، اما سرانه درمان را لازم نیست بپردازند و از دفترچه درمانی که تحت تکفل همسرشان هستند استفاده می‌کنند.

وی درباره شرایط بازنشستگی زنان خانه‌دار نیز اظهار کرد: بازنشستگی آن‌ها طبق شرایط عام سازمان تامین اجتماعی است. یعنی در ۴۵ سالگی با ۳۰ سال سابقه و ۵۵ سالگی با ۲۰ سال سابقه می‌توانند درخواست بازنشستگی بدهند.

حیدری ادامه داد: در تهران ۵ هزار زن خانه‌دار داریم و استقبال بسیار خوب بود به گونه‌ای که سال گذشته ۱۳.۵ درصد رشد در این تعداد را شاهد بودیم.

مدیرکل تامین اجتماعی غرب تهران در ادامه درباره تفاوت بیمه خویش فرما با بیمه زنان خانه‌دار اظهار کرد: در بیمه خویش فرما فردی که مراجعه کند باید صاحب شغل باشد. قبلاً خانه‌داری را شغل لحاظ نمی‌کردیم که با مصوبه بیمه زنان خانه‌دار اکنون خانه داری نیز یک شغل محسوب می‌شود.

برچسب هابازنشستگیتامین اجتماعی

منبع: شریان

کلیدواژه: بازنشستگی تامین اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۶۸۱۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشنهاد گسترش دامنه شمول در اصلاح قانون بیمه بیکاری

معاون وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی از کاهش تعداد مقرری بگیران بیمه بیکاری در ۲.۵ سال گذشته خبر داد و گفت: پیشنهاد گسترده تر شدن دامنه شمول در اصلاحیه قانون بیمه بیکاری را ارائه کرده ایم.

علی حسین رعیتی فرد در گفت‌وگو با ایسنا، درباره آخرین آمار مقرری بگیران بیمه بیکاری در کشور اظهار کرد: شهریور سال ۱۴۰۰ تعداد مقرری بگیران بیمه بیکاری نزدیک به ۲۴۰ هزار نفر بود که اکنون به ۱۶۰ هزار نفر رسیده و تعداد قابل ملاحظه ای از مقرری بگیران بیمه بیکاری کم شده است.

وی ادامه داد: با دستورالعمل و تفاهم نامه‌ای هم که بین ما و سازمان تامین اجتماعی و فنی و حرفه‌ای انجام شد مصمم هستیم که این عدد کمتر شود چون هم بازار کار به کارگر ماهر و کار بلد نیاز دارد و هم سازمان فنی و حرفه ای آمادگی دارد که آموزش‌های لازم را ارائه دهد تا افراد بیکار به چرخه اشتغال بازگردند.

پیشنهاد گسترش دامنه شمول در اصلاح قانون بیمه بیکاری 

معاون روابط کار وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اصلاح قانون بیمه بیکاری اظهار کرد: در قانون پیشنهاد دادیم دامنه شمول گسترش پیدا کند چون قبلاً هم دامنه شمول محدودتر بود و هم کسانی که در منطقه آزاد و ویژه کار می‌کردند مشمول مقرری بیمه بیکاری نمی‌شدند، از طرفی کارگران پروژه‌ای هم محدودیتی برای پوشش‌شان وجود داشت. یک بحث هم در خصوص از کار افتادگی بود مثلاً اگر کسی انتهای بازنشستگی اش بود ممکن بود مشمول مقرری بیمه بیکاری شود و دیگر برگشت به کار انجام نمی‌شد لذا پیشنهاد دادیم که اگر از کار افتاده و ناتوان است برنگردد ولی اگر توان کار دارد ظرف یک سال که مقرری بیمه بیکاری گرفت باید بتواند در جایی مشغول به کار شود و  ادامه فعالیت بدهد و صرفاً دنبال گرفتن مقرری نباشد.
به گفته رعیتی فرد، منابع صندوق بیمه بیکاری محدود است و باید بتواند در شرایط بحران نظیر  کرونا به کمک بیاید تا کسانی که سال‌ها بیمه پرداز بودند را تحت پوشش قرار بدهد.

فرایند بازگشت افراد به چرخه اشتغال

معاون وزیر کار درباره فرایند بازگشت به کار و تفاهم‌نامه سه‌جانبه بین سازمان تامین اجتماعی، وزارت کار و سازمان فنی حرفه‌ای توضیح داد: به موجب این تفاهم نامه کسانی که مشمول مقرری بیمه بیکاری می‌شوند باید حتماً بعد از ۶ ماه با فراخوانی که صورت می‌گیرد آموزش لازم را ببینند و به محل کار قبلی برگردند. اگر نمی‌توانند در محل قبلی مشغول کار شوند یا برگشت به کارشان با مهارت قبلی نیست، مهارت جدید توسط سازمان فنی و حرفه‌ای برایشان لحاظ می شود که به بازار کار برگردند.
به گفته وی تلاش وزارت کار این است که افراد آموزش‌های لازم را فرابگیرند و به محیط کار برگردند چون هم به نیروی کار نیاز است و هم کسی که سال‌ها کار کرده و صاحب تجربه است می تواند برای کشور مفید باشد.

رعیتی فرد در پایان خاطرنشان کرد: تفاهم نامه سه جانبه ما با سازمان تامین اجتماعی و فنی و حرفه ای درحال اجراست و دستورالعمل آن به استانها رفته و هماهنگی ها با استانها انجام گرفته است.کسانی که مشمول مقرری بیمه بیکاری می‌شوند باید حتما به چرخه آموزش برگردند و آموزش ببینند و در جایی مشغول کار شوند.
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود
  • ۵۸ درصد از مراجعه کنندگان به مرکز مشاوره شهرداری خمین زنان هستند
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی‌دهند/ تورم در بخش پزشکی با اجتماعی متفاوت است
  • بیمه ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی بسیار متفاوت است
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم پزشکی در مقایسه با بخش اجتماعی بالاتر است
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی بسیار متفاوت و بالاتر است
  • پیشنهاد گسترش دامنه شمول در اصلاح قانون بیمه بیکاری
  • وابستگی صندوق‌های بازنشستگی به بودجه دولت ناشی از چیست؟
  • ۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار