Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، سازمان تامین اجتماعی در مورد مهلت پیگیری پس از ارائه درخواست انتقال کسور بازنشستگی، سایر صندوق‌ها به تامین‌اجتماعی توسط بیمه‌شده، اعلام کرده است که حداکثر مهلت پیگیری برای حصول نتیجه مراحل انتقال کسور بازنشستگی از صندوق بازنشستگی قبلی بیمه‌شده به تامین‌اجتماعی، حداکثر یک‌سال از تاریخ تقاضای انتقال کسور بازنشستگی است، در غیر این صورت درخواست متقاضی بی‌اثر شده و ادامه مراحل انتقال کسور بازنشستگی با ارائه تقاضای مجدد و محاسبه مابه‌التفاوت متعلقه بر اساس درخواست جدید خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمول محاسبه مابه‌التفاوت انتقال کسور بازنشستگی افرادی که که به‌علت استعفا، اخراج، انفصال از خدمت، اتمام قرارداد (به‌جز بازخرید خدمت) با محل خدمت قبلی خود قطع‌ رابطه استخدامی کرده و پس از آن بیمه‌پرداز تامین‌اجتماعی می‌شوند به‌شرح زیر است: 

جمع کل کسور منتقله از صندوق قبلی –(۱۸درصد*دستمزد *مدت سوابق منتقله به روز)= مابه‌التفاوت

که در این فرمول دستمزد عبارت است از: آخرین حقوق و مزایای روزانه مشمول کسر حق‌بیمه در صندوق قبلی یا دستمزد روزانه زمان درخواست انتقال کسور بازنشستگی در تامین‌اجتماعی، هر کدام بیشتر باشد.

اما فرمول محاسبه مابه‌التفاوت انتقال کسور بازنشستگی بیمه‌شدگانی که به‌علت بازخرید با محل کار قبلی خود، قطع رابطه استخدامی پیدا کرده و پس از بیمه‌پردازی در تامین‌اجتماعی درخواست انتقال کسور بازنشستگی سوابق قبلی خود را از صندوق بازنشستگی قبلی به تامین‌اجتماعی ارائه می‌دهند، به‌شرح زیر است:

جمع کل کسور منتقله از صندوق قبلی –(۱۵%*دستمزد*مدت سوابق منتقله به روز)=مابه‌التفاوت

که در این فرمول دستمزد عبارت است از: حداقل دستمزد روزانه سال پرداخت مابه‌التفاوت انتقال کسور بازنشستگی به تامین‌اجتماعی یا آخرین حقوق روزانه مشمول کسر حق‌بیمه در صندوق قبلی هر کدام بیشتر باشد.

سازمان تامین اجتماعی در خصوص نحوه کسر حق‌بیمه سرانه برای مستمری‌بگیرانی که قسمتی از سوابق آنان در زمان بیمه‌پردازی به‌صورت مشاغل آزاد بوده است، توضیح داد :تمامی مستمری‌بگیران بازنشسته، از کارافتاده کلی یا بازماندگان بیمه‌شده متوفی که دارای سابقه مشاغل آزاد بوده و بعد از تاریخ۱۳۴۷/۱/۱ در ردیف مستمری‌بگیران قرارگرفته یا می‌گیرند در صورت تمایل به استفاده از دفترچه درمانی سازمان به‌ازای هر فرد (خود و افراد تحت تکفل) حق سرانه درمان از حقوق مستمری ماهانه آنان کسر می‌شود و دفترچه بیمه مشاغل آزاد با عنوان «مشمول فرانشیز» به آن‌ها داده می‌شود، اما یکی از حالت‌های خاص که این‌گونه مستمری‌بگیران به‌جای کسر حق سرانه درمان ماهانه از مستمری آن‌ها با کسر ۲درصد مستمری در هر ماه از حقوق مستمری آنان دفترچه بیمه درمانی مانند بیمه شدگان اجباری و اختیاری دریافت می‌کنند (مشابه سایر مستمری‌بگیران) آن است که دارای حداقل ۱۰سال سابقه پرداخت حق‌بیمه اجباری یا اختیاری (با نرخ‌های ۲۶درصد یا ۲۷درصد) در تامین‌اجتماعی باشند.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: تامین اجتماعی بازنشستگی حقوق دستمزد حداقل دستمزد درمان سرانه درمان بازنشستگی تامین اجتماعی پارس شرایط پارس نیوز کسور صندوق ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۲۲۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۵۰ درصدی بارندگی به گندمزار‌های خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان، رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان توفان و بارندگی‌های اخیر را بی سابقه در تاریخ خوزستان دانست و گفت: بارش‌های بهاری اخیر خسارت‌های سنگینی به بخش کشاورزی استان وارد کرده است.
مسعود اسدی افزود: به بیش از ۱۰۰ هزار هکتار از گندمزار‌های آماده برداشت استان تا ۵۰ درصد خسارت وارد شده و در خوشبینانه‌ترین حالت ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت از دست رفته است.
او با بیان اینکه علاوه بر خسارات به مزارع گندم، به تأسیسات، باغات، گلخانه‌ها و دامداری‌های بسیاری از کشاورزان خسارت جدی وارد شده است، گفت: امیدواریم سازمان جهاد کشاورزی به فوریت خسارات را به دقت برآورد و اعلام کند.
انتظار داریم صندوق بیمه محصولات کشاورزی بدون فوت وقت، تعلل و مضایقه به وظیفه قانونی خود عمل کرده و طبق قانون خسارات وارده به بیمه شدگان را جبران کند.
از دولت و سازمان مدیریت بحران کشور می‌خواهیم با توجه به اینکه امکان جبران خسارات وارده از طریق صندوق بیمه محصولات کشاورزی قطعاً وجود ندارد نسبت به بررسی، برآورد و کمک به کشاورزان خسارت دیده استان که خساراتشان مشمول حمایت‌های صندوق بیمه محصولات کشاورزی نیست اقدام عاجل کنند تا در سال جهش تولید با مشارکت مردم، کشاورزان خسارت دیده بار دیگر با امید به سنگر تولید برگردند.

دیگر خبرها

  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود
  • خسارت ۵۰ درصدی بارندگی به گندمزار‌های خوزستان
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت
  • طوفان ۲۰۰ هزار تن گندم این استان را از بین برد !
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • آمریکا: کمک مالی به کی‌یف برای پرداخت حقوق بازنشستگی نیست
  • وابستگی صندوق‌های بازنشستگی به بودجه دولت ناشی از چیست؟
  • ۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار
  • جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج