Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول‌نیوز - مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در جلسه شورای هماهنگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل گفت: در هیچ دوره ای تعامل و اعتماد بین سازمان تامین اجتماعی و سایر دستگاههای مرتبط و همچنین با تشکل های کارگری و بازنشستگی در سطح فعلی نبوده است.

به گزارش گروه بانک و بیمه پول‌نیوز، تعامل بین سازمان تامین اجتماعی، دستگاههای مرتبط و تشکل های کارگری و بازنشستگی در دکتر سید تقی نوربخش در این جلسه که با حضور مدیران ارشد سازمان تامین اجتماعی و مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل برگزار شد، گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در عرصه های مختلف تاثیری کلیدی بر زندگی مردم دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: تامین اجتماعی سازمانی اجتماعی و اقتصادی  است و با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان های فنی و حرفه ای و بهزیستی همکاری نزدیک و فعالیت کاری مشترک دارد.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه در مجموع ۷ حوزه مشترک بین دو مجموعه کار و تامین اجتماعی وجود دارد، اظهار داشت: مشاغل سخت و زیان آور، ایمنی محیط کار و بیمه بیکاری از حوزه های مهم همکاری مشترک دو مجموعه است.

دکتر نوربخش با بیان اینکه مدیریت صحیح در این ساختار اهمیت زیادی دارد و می توان با مدیریت صحیح تهدیدها را تبدیل به فرصت کنیم، تاکید کرد: شرط استفاده از فرصتها هم افزایی و همراستایی است.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای اولین بار در سالهای اخیر به وزیری سپرده شده است که از بطن جامعه کارگری است.

وی افزود: سازمان تامین اجتماعی در فرآیندهای روزانه فعالیت خود با تمامی دستگاههای تابعه وزارت کار دارای ارتباط مستقیم است.

دکتر نوربخش گفت: حجم عملیات مالی سازمان تامین اجتماعی بسیار گسترده و معادل ۲۵ درصد بودجه کشور است. این سازمان بودجه ای معادل ۱۰۰ هزار میلیارد تومان برای خدمت به مردم در سالجاری هزینه می کند.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی اظهار داشت: این مجموعه بزرگ باید خدمات گسترده خود را به بهترین نحو به جامعه هدف ارائه دهد و شرایط و خدمات سازمان به اطلاع عموم و بویژه مسئولین و مجموعه های تصمیم گیر برسد.

وی با تاکید بر اینکه ظرفیت برای هماهنگی بین بخشی باید افزایش یابد، گفت: تعامل میان سازمان تامین اجتماعی با وزارت کار، سازمان های فنی حرفه ای و بهزیستی در بهترین شرایط است.

دکتر نوربخش افزود: در افزایش سرمایه اجتماعی و رفع مشکلات نیروهای مولد جامعه نقش موثری داریم ونزدیکی و تعامل سازنده بین همه این دستگاهها می تواند منجر به رفع مشکلات مردم و اثربخشی بیشتر خدمات می شود.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه اشتغال فراگیر و کارورزی و مشوق های کارفرمایی از جمله راهبردهای دولت است و دکتر روحانی برای تحقق این راهبردها تاکید دارند، گفت: بخشی از این موارد به سازمان تامین اجتماعی باز می گردد و بخشی از این فرآیند ها مربوط به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و بخشی نیز به بانکها مرتبط است.

وی ادامه داد: در سازمان تامین اجتماعی درباره اشتغال فراگیر بخشنامه ای صادر شده است که اگر کارفرمایی بیمه شده اولی را مشغول به کار کند می تواند تحت پوشش بیمه قرار نگیرد. اما اگر کارفرما خواست او را بیمه کند، می تواند به ازای هر دو نفری که زیر ۳۴ سال باشد و کمتر از یک سال سابقه بیمه داسته باشند و در سامانه وزارت کار ثبت نام کنند از دو نفر واجد این شرایط حق بیمه یک نفر را دولت می دهد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل نیز در این جلسه گفت: دغدغه وزیر کار این است که تعامل بین دستگاهی در درون مجموعه های تابعه وزارتخانه در حداکثر باشد و با هماهنگی و هم افزایی به جامعه هدف که تمامی جمعیت استان را دربر می گیرد ، خدمت کنیم.

قاسم رحیمی افزود: با توجه به تنوع گسترده خدمات و جامعه هدف که آحاد مردم را شامل می شود باید برای رضایتمندی مردم نهایت هماهنگی را داشته باشیم.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: تامین اجتماعی پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۷۸۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشنهاد گسترش دامنه شمول در اصلاح قانون بیمه بیکاری

معاون وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی از کاهش تعداد مقرری بگیران بیمه بیکاری در ۲.۵ سال گذشته خبر داد و گفت: پیشنهاد گسترده تر شدن دامنه شمول در اصلاحیه قانون بیمه بیکاری را ارائه کرده ایم.

علی حسین رعیتی فرد در گفت‌وگو با ایسنا، درباره آخرین آمار مقرری بگیران بیمه بیکاری در کشور اظهار کرد: شهریور سال ۱۴۰۰ تعداد مقرری بگیران بیمه بیکاری نزدیک به ۲۴۰ هزار نفر بود که اکنون به ۱۶۰ هزار نفر رسیده و تعداد قابل ملاحظه ای از مقرری بگیران بیمه بیکاری کم شده است.

وی ادامه داد: با دستورالعمل و تفاهم نامه‌ای هم که بین ما و سازمان تامین اجتماعی و فنی و حرفه‌ای انجام شد مصمم هستیم که این عدد کمتر شود چون هم بازار کار به کارگر ماهر و کار بلد نیاز دارد و هم سازمان فنی و حرفه ای آمادگی دارد که آموزش‌های لازم را ارائه دهد تا افراد بیکار به چرخه اشتغال بازگردند.

پیشنهاد گسترش دامنه شمول در اصلاح قانون بیمه بیکاری 

معاون روابط کار وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اصلاح قانون بیمه بیکاری اظهار کرد: در قانون پیشنهاد دادیم دامنه شمول گسترش پیدا کند چون قبلاً هم دامنه شمول محدودتر بود و هم کسانی که در منطقه آزاد و ویژه کار می‌کردند مشمول مقرری بیمه بیکاری نمی‌شدند، از طرفی کارگران پروژه‌ای هم محدودیتی برای پوشش‌شان وجود داشت. یک بحث هم در خصوص از کار افتادگی بود مثلاً اگر کسی انتهای بازنشستگی اش بود ممکن بود مشمول مقرری بیمه بیکاری شود و دیگر برگشت به کار انجام نمی‌شد لذا پیشنهاد دادیم که اگر از کار افتاده و ناتوان است برنگردد ولی اگر توان کار دارد ظرف یک سال که مقرری بیمه بیکاری گرفت باید بتواند در جایی مشغول به کار شود و  ادامه فعالیت بدهد و صرفاً دنبال گرفتن مقرری نباشد.
به گفته رعیتی فرد، منابع صندوق بیمه بیکاری محدود است و باید بتواند در شرایط بحران نظیر  کرونا به کمک بیاید تا کسانی که سال‌ها بیمه پرداز بودند را تحت پوشش قرار بدهد.

فرایند بازگشت افراد به چرخه اشتغال

معاون وزیر کار درباره فرایند بازگشت به کار و تفاهم‌نامه سه‌جانبه بین سازمان تامین اجتماعی، وزارت کار و سازمان فنی حرفه‌ای توضیح داد: به موجب این تفاهم نامه کسانی که مشمول مقرری بیمه بیکاری می‌شوند باید حتماً بعد از ۶ ماه با فراخوانی که صورت می‌گیرد آموزش لازم را ببینند و به محل کار قبلی برگردند. اگر نمی‌توانند در محل قبلی مشغول کار شوند یا برگشت به کارشان با مهارت قبلی نیست، مهارت جدید توسط سازمان فنی و حرفه‌ای برایشان لحاظ می شود که به بازار کار برگردند.
به گفته وی تلاش وزارت کار این است که افراد آموزش‌های لازم را فرابگیرند و به محیط کار برگردند چون هم به نیروی کار نیاز است و هم کسی که سال‌ها کار کرده و صاحب تجربه است می تواند برای کشور مفید باشد.

رعیتی فرد در پایان خاطرنشان کرد: تفاهم نامه سه جانبه ما با سازمان تامین اجتماعی و فنی و حرفه ای درحال اجراست و دستورالعمل آن به استانها رفته و هماهنگی ها با استانها انجام گرفته است.کسانی که مشمول مقرری بیمه بیکاری می‌شوند باید حتما به چرخه آموزش برگردند و آموزش ببینند و در جایی مشغول کار شوند.
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کلاه بیمه ای بر سر کارگران ساختمانی
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • آیا منابع متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان جور شده است؟
  • حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • پیشنهاد گسترش دامنه شمول در اصلاح قانون بیمه بیکاری
  • وابستگی صندوق‌های بازنشستگی به بودجه دولت ناشی از چیست؟
  • ۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار
  • نماینده کارگران: وزیر کار به دنبال کنار گذاشتن تشکل‌های کارگری است
  • پیشرفت ورزش استان یزد با همکاری تمامی نهاد‌ها